|
Pārtikas produktu pārstrādes un ražošanas tehnoloģija
|
|
1.līmeņa profesionālā studiju programma
|
|
Augstskola:
Rīgas Uzņēmējdarbības koledža
|
Tematiskā grupa:
Inženierzinātnes, ražošana un būvniecība
|
AIP projekta tematiskā grupa: Inženierzinātnes |
AIP projekta studiju virziens: Materiālzinātne, Ražošana un pārstrāde, izņemot Pārtikas higiēnu |
Piešķiramā kvalifikācija vai/un grāds:
Pārtikas produktu pārstrādes speciālists
|
Prasības attiecībā uz iepriekšējo izglītības līmeni:
vidējā
|
Studiju ilgums: 2 gadi vai 2 gadi un 6 mēneši |
Studiju veids:
pilna vai nepilna laika
|
Profesijas standarts (ja piemērojams):
Pārtikas produktu pārstrādes speciālists
|
Akreditācijas datums:
13 - 04 - 2005
|
Akreditācijas beigu termiņš:
15 - 06 - 2011
|
Licencēšanas datums:
28 - 06 - 2005
|
Licencēšanas beigu termiņš:
15 - 06 - 2011
|
Programmas kods:
4154100
|
|
Pašnovērtējuma ziņojums
|
|
Iesniegts AIKNC:
26 - 01 - 2005
|
Pašnovērtējuma ziņojums:
RUKPartTeh05.doc |
|
Novērtēšanas komisija
|
|
Komisijas sastāvs:
Daina Kārkliņa (vadītājs); Ida Jākobsone; Harijs Sproģis |
Komisijas ziņojums:
RukPartParstKZ.doc |
Ziņojums publicēts: www.aiknc.lv
|
|
Piezīmes
|
|
|
Informācija par programmas nākamo akreditāciju:
Pārtikas produktu pārstrādes un ražošanas tehnoloģija
|
Informācija par programmas iepriekšējo akreditāciju:
Pārtikas produktu pārstrādes un ražošanas tehnoloģija
|
|