|
Pārtikas produktu pārstrādes un ražošanas tehnoloģija
|
|
1.līmeņa profesionālā studiju programma
|
|
Augstskola:
Rīgas Uzņēmējdarbības koledža
|
Tematiskā grupa:
Inženierzinātnes, ražošana un būvniecība
|
AIP projekta tematiskā grupa: Inženierzinātnes |
AIP projekta studiju virziens: Materiālzinātne, Ražošana un pārstrāde, izņemot Pārtikas higiēnu |
Piešķiramā kvalifikācija vai/un grāds:
Pārtikas produktu pārstrādes speciālists
|
Prasības attiecībā uz iepriekšējo izglītības līmeni:
vidējā
|
Studiju ilgums: 2 gadi |
Studiju veids:
pilna laika
|
Profesijas standarts (ja piemērojams):
Nav pieejams
|
Akreditācijas datums:
19 - 06 - 2002
|
Akreditācijas beigu termiņš:
31 - 12 - 2004
|
Licencēšanas datums:
28 - 07 - 2004
|
Licencēšanas beigu termiņš:
30 - 06 - 2005
|
Programmas kods:
415413
|
|
Pašnovērtējuma ziņojums
|
|
Iesniegts AIKNC:
Nav datu
|
Pašnovērtējuma ziņojums:
Ziņojums nav pieejams. |
|
Novērtēšanas komisija
|
|
Komisijas sastāvs:
Biruta Sloka (vadītājs); Ida Jākobsone; Daina Kārkliņa; Konstantīns Didenko |
Komisijas ziņojums:
PaartiKZ.doc |
Ziņojums publicēts: www.aiknc.lv
|
|
Piezīmes
|
|
Studiju programmas licence atjaunota, iepriekšējais licences termiņš bija 21.06.01.-31.07.04. |
Informācija par programmas nākamo akreditāciju:
Pārtikas produktu pārstrādes un ražošanas tehnoloģija
|
Informācija par programmas iepriekšējo akreditāciju:
|
|